Theatercollectief Raf

heeft een veranderd karakter in elk stuk dat het creëert wat ook resulteert in een veranderlijke samenstelling van het collectief. De vaste kern blijft maar omringt zich telkens met nieuwe acteurs, filmregisseurs, scenografen,… maar wie is wie?

Reynout Dekimpe (°1991) – acteur/schrijver

Reynout Dekimpe volgde de opleiding LUCA-Drama. In 2015 creëerde hij met zijn medeacteurs Theatercollectief Raf en schreef/speelde de producties ‘De Meinhof/Medea’‘Pantserkruiser Potemkin’ en ‘Goodbye Lenin’. Hij speelde bij het Noord Nederland Toneel ‘De Twaalf Gezworenen’ en  gastrollen in Aspe, Salamander, Op weg naar Pakjesavond en Gent-West II. Reynout Dekimpe was bij Kultuurfaktorij Monty in dienst als speler/maker onder het ‘Montignards’ project 2016-2017. Naast theatermaker is hij grafisch ontwerper.Andy Van Kerschaver (°1987) – acteur

studeerde Drama op LUCA School of Arts. Andy richtte mee Theatercollectief Raf op na hun eerste voorstelling op TAZ 2015 en speelde in alle voorstellingen. Hij speelde naast  het Raf ook de voorstellingen ‘Bossen’ van het Rotterdamse Ro theater, ‘Handhaven’ van Nachtkrab, ‘Romeo en Julia’ in het Paleis, ‘Een maand op het land’ bij De Studio, ‘Absurde Helden’ i.s.m. Conservatorium Antwerpen en zijn eigen productie ‘Fondriest’. Naast theater speelde hij o.a. mee in ‘Witse’, ‘De Ridder’, ‘Familie’, ‘Vermist’, ‘Als de dijken breken’, ‘Thuis’, ‘De Kotmadam’, ‘Professor T.’ en in de films ‘Achter De Wolken’, ‘Alleen Eline’ en ‘Kursk’ van  Thomas Vinterberg.

Katarina Antunovic (°1991) – actrice

 studeerde af als Master in het Drama aan LUCA School of Arts. Ze speelde en maakte reeds eigen producties als ‘Leda en de zwaan’ i.s.m. HETPALEIS en Simon De Vos , ‘Caligula’ in OPEK en speelde mee bij Barre Weldaad. Katarina was bij Kultuurfaktorij Monty in dienst als speler/maker onder het ‘Montignards’ project 2017-2018, waaruit de productie ‘Decadence’ i.s.m. Willem De Wolf en conservatorium Antwerpen voortkwam. Katarina is tevens vast lid van het filmbedrijf FRAME en actief als theatermaakster in Nederland.

Robbe Maes (°1990) – Filmregisseur

In 2014 studeerde Robbe Maes af aan  Sint-Lukas Brussel. Naast regie en camera monteert hij o.a. voor campagnes, De Singel Antwerpen, videoclips,… Hij werkte reeds voor instanties als VRT, KVS Brussel, 30CC Leuven, Stad Leuven, KU Leuven en Kaaitheater. Hij werkte voor “D’Ardennen” (Savage film), Scala, Hedgren, Klara, de Vaartkapoen,…

Voor ‘Goodbye Lenin’ werkte hij voor het eerst samen met het Raf als cameraman, monteur en beeldregie. En zocht hij mee naar een nieuwe ingang voor film en projectie op het theater.

Using Format